VIDEO: “Haraqi” Film me i ri nga Halil Budakova Reviewed by Momizat on . Halil Budakova ka publikuar promon e filmit të tij të ri, që titullohet “Haraqi”. Filmi i ri i aktorit dhe regjisorit të njohur shqiptar tani ka sekuencat e bas Halil Budakova ka publikuar promon e filmit të tij të ri, që titullohet “Haraqi”. Filmi i ri i aktorit dhe regjisorit të njohur shqiptar tani ka sekuencat e bas Rating: 0
You Are Here: Home » Video » VIDEO: “Haraqi” Film me i ri nga Halil Budakova

VIDEO: “Haraqi” Film me i ri nga Halil Budakova

Halil Budakova ka publikuar promon e filmit të tij të ri, që titullohet “Haraqi”.
Filmi i ri i aktorit dhe regjisorit të njohur shqiptar tani ka sekuencat e bashkërenduara në një ‘trailer’.
Projekti i zhanrit aksion, do të vijë më 17 nëntor si premierë në kinemanë ABC.
Halil Budakova njihet për filmat e tij aksion, por na tregoni se cili është filmi i juaj i preferuar?
Videon mund ta shikoni në linkun e mëposhtëm:

Leave a Comment

Scroll to top